Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Vycházím z předpokladu, že vláda opět nebude. Referendum ČSSD to zamítne. Podobně nic neřeší předčasné volby, opět vyhraje ANO a vládu nesestaví. Opravdu, apoliticky - (bez postraních úmyslů). Je Andrej Babiš = ČR ? Říkám, že nikoliv, tedy stačí se stáhnout, dále si tiše bohatnout a čekat na případ. Pokud je ČR - Potom Ano, musí být premiérem - IHNED ... :-)

0 0
možnosti
JR

J93a30n 63R17á93ž

11. 5. 2018 18:13

Myslíte si, že 120 poslanců bude hlasovat pro rozpuštění Sněmovny, což je podmínkou pro vypsání předčasných voleb? Pochybuji, vždyť jich velká část dobře ví, že se do Sněmovny nevrátí i když jejich strana dostane 5%, protože se nedostanou vůbec na kandidátku. A to ví i nejméně 20 poslanců z ANO, většina z ČSSD, kolem pěti z ODS a ti za Lidovce, TOP09 a Starosty mohou po nových volbách očekávat sešup mezi nás "obyčejné" občany bez imunity a prebend všichni.

Takže věřím, že se nakonec většina pro důvěru pro Babiše najde.

2 0
možnosti
Foto

Samotné volby nic nenapraví. Výsledek bude podobný tomu předcházejícímu. Jenomže policie by měla do října ukončit vyšetřování ČH a mělo by být jasné, zda byl porušen zákon či ne. To by mělo odstranit bazální překážku, kterou se většina stran ohání. Jenomže koalice se stranami, které se vůči Babišovi celou dobu vymezují nebude stejně dělat dobrotu.

2 0
možnosti
JS

Koalice ANO a ODS je nejpřirozenější a k té po volbách dojde.

0 1
možnosti
PK

AB chce vládnout a pokud se pokus se socialisty neuskuteční pak pomašíruje k volbám. Jen bych apeloval na přírodu, ať už se dočkáme...teda čehokoliv;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 837x
Tomáš Ouředník
www.tomasourednik.cz