Nový pořad zaostří na legendárního hokejistu Jaromíra Jágra

9. 06. 2014 7:50:16
+AUDIO Na internetu startuje nový pořad Zaostřeno Tomáše Ouředníka. Úvodním tématem je role jednoho z nejlepších hokejistů světa Jaromíra Jágra coby majitele klubu Rytířů Kladno. 

AUDIO pořadu ZDE exkluzivně s legendárním reportérem Radiožurnálu Alešem Procházkou. 

„Ve studiu přivítám v prvním díle pořadu Zaostřeno Tomáše Ouředníka mluvčího hokejového klubu Rytíři Kladno Vítka Herala. Budu se s ním bavit o nové roli hvězdného útočníka Jaromíra Jágra v kladenském klubu. Exkluzivním hostem pořadu je i legendární hokejový reportér Radiožurnálu Aleš Procházka, který přiblíží svoji práci a okomentuje i Jaromíra Jágra, “ říká o premiérovém vysílání autor a moderátor pořadu Tomáš Ouředník.

Téma: Zaostřeno Tomáše Ouředníka se zeptá například na tyto otázky: Jak se pracuje pod majitelem klubu Rytíři Kladnou legendou Jaromírem Jágrem? Jak řídí svoje mužstvo  na dálku ze zámoří? Co všechno obnáší práce mluvčího hokejového mužstva? Jak je náročná profese mluvčího? Jak velký je šok pro Rytíře sestup z extraligy do nižší soutěže? Jak pracuje Kladno s mládeží? Jaká je budoucnost kladenského hokeje?

Kdo je Aleš Procházka:

Hostem pořadu Zaostřeno Tomáše Ouředníka je exkluzivně i nejuznávanější sportovní rozhlasový reportér v Česku Aleš Procházka z Radiožurnálu. Už téměř čtyřicet let komentuje nejvýznamnější hokejová utkání. Hlas legendárního reportéra Aleše Procházky je známý především díky pořadu Českého rozhlasu Radiožurnálu S mikrofonem za hokejem. Procházka nedávno získal velmi významné ocenění. Český olympijský výbor mu totiž udělil Cenu Oty Pavla za celoživotní propagaci sportu a olympijských ideálů v publicistice.

Kdo je Vítek Heral:
Třicetiletý Vítek Heral je bývalým novinářem. Od roku 2011 dělá mluvčího kladenského klubu Rytíři Kladno, kde má na starosti i PR celého mužstva.

Autor a moderátor pořadu Tomáš Ouředník si bude zvát zajímavé hosty, kteří mají, co říct z oblasti sportu, cestování, showbyznysu, médií, politiky a ekonomiky. Pořad Zaostřeno Tomáše Ouředníka nabídne exkluzivně i názory výjimečných osobností z daného oboru.

V dalších dílech uslyšíte například zpěváka Bohuše Matuše nebo exposlankyni a Miss parlament Lenku Andrýsovou a další...

Veškeré informace naleznete na oficiálním facebokovém profilu pořadu a AUDIO ZDE. 

Kdo je Tomáš Ouředník:
Tomáš Ouředník (narozen 5. 5. v Písku) má za sebou zkušenosti z internetových webů (www.tn.cz, www.z1tv.cz a www.idnes.cz), časopisů (Komora.cz, VELO REVUE, Cykloturistika a Atletika), z televizí (TV NOVA, TV PRIMA a Z1) a z rádií (Český rozhlas Radiožurnál, Český rozhlas 6 a Český rozhlas České Budějovice). Psal také pro regionální deníky Písecký deník (dříve Listy Písecka), Táborský deník (Listy Táborska), týdeník Písecké Postřehy a spolupracoval s Mladou frontou DNES. Píše i blog, více na www.tomasourednik.blog.idnes.cz.

Tomáš Ouředník absolvoval mediální studia (Mgr.) na Univerzitě Karlově v Praze a žurnalistiku (Bc.) na Univerzitě Palackého v Olomouci.

Co ho baví:
Ve volném čase se rád věnuje nejrůznějším aktivitám: jezdí na kole, běhá, plave, prohání se na bruslích a kolečkových bruslích, hraje squash a florbal, navštěvuje kina, koncerty a cestuje, v zimě jezdí na běžkách a sjezdovkách. Za svůj největší cestovatelský zážitek pokládá tříměsíční pobyt v Mexico City a okolí, více na www.tomasourednik.blog.idnes.cz.

V Mexiku si také splnil svůj sportovní sen, uběhl tam maraton, více na www.sport.idnes.cz/jak-jsem-bezel-maraton-v-mexico-city-dba-/atletika.aspx?c=A031016_145535_atletika_lge.

Co ho nejvíc dostane:
Slušnost a upřímnost. Váží si lidí, kteří drží slovo.

Životní motto:
Na každého nepoctivce jednou dojde. Boží mlýny melou sice pomalu, ale jistě.

Autor: Tomáš Ouředník | pondělí 9.6.2014 7:50 | karma článku: 5.00 | přečteno: 479x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Média

Martin Faltýn

Trochu se nám ty (dez)informace rozmáchly

Zažil jsem poměrně drzý článek, navážející se do jistých aktivit. Cožpak, to navážení by bylo v pořádku. Horší bylo, že autor neochvějně odkazoval na důkazní fakta. Což byla ovšem speciálně z jeho strany dezinformace, jako hrom!

18.3.2024 v 9:09 | Karma článku: 23.47 | Přečteno: 2425 | Diskuse

Jan Pavelec

ČT je hlásnou troubou pětikoalice

Je to zjevné ze způsobu vedení TV debat, z otázek, kterou jsou kladeny, z odpovědí, které jsou souhlasně rozvíjeny nebo naopak nesouhlasně ostrakizovány, a hlavně z témat, která jsou nastolována nebo naopak zcela ignorována.

9.3.2024 v 9:35 | Karma článku: 19.83 | Přečteno: 341 |

Jaroslav Herda

Do politiky často vstupují pohádky, někdy i drogy.

Když děti politiků experimentují s drogami, mohou nastat nečekané situace, však v tomto případě, v samém závěru příběhu, je droga jako příčina nedorozumění nakonec vyloučena. I nedorozumění.

4.3.2024 v 23:45 | Karma článku: 7.55 | Přečteno: 225 | Diskuse

Jiří Turner

Prima zprávy

Pamatuji, jak za bolševika byla média přehlídkou vítězství, úspěchů, pozitiv a jistot. Dnes jsou to katastrofy, neúspěchy, hrozby, varování, katastrofální vyhlídky a prognózy vyvolávající strach, nejistotu, zklamání a skepsi.

4.3.2024 v 14:27 | Karma článku: 30.37 | Přečteno: 788 | Diskuse

Rudolf Pekař

Jsou blogy mrtvým médiem?

Vítejte na mé první blogové stránce! Těším se na sdílení svých myšlenek, zkušeností a příběhů s vámi. Doufám, že vás můj blog inspiruje, pobaví a přinese vám nové poznání. Děkuji za vaši podporu a přízeň!

16.2.2024 v 14:09 | Karma článku: 11.34 | Přečteno: 239 | Diskuse
Počet článků 27 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 821

Tomáš Ouředník
www.tomasourednik.cz

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...